Je li ovo razlog zbog kojeg otkazuje nastupe: Katarina Grujić trudna? - EhoMag
76.59 F
New York
20. kolovoza 2019.
EhoMag
Magazin

Je li ovo razlog zbog kojeg otkazuje nastupe: Katarina Grujić trudna?

Srbijanska pjevačica zabrinula je javnost prije nekoliko dana InstaStoryjem

Prijatelj Katarine Grujić otkrio je za Avaz.ba da je atraktivna srbijanska pjevačica trudna s tuzlanskim biznismenom Semirom Juzunovićem.

Podsjetimo, pjevačica je zabrinula javnost prije nekoliko dana InstaStoryjem u kojem je navela da zbog zdravstvenih problema otkazuje nastup u Sarajevu na koncertu “Born in Ghetto”, kao i sve ostale nastupe u narednom periodu.

  • Dragi moji, zbog zdravstvenog problema i hospitalizacije, nažalost, moje gostovanje u Sarajevu se otkazuje. Ostali nastupi u avgustu bit će isto pomjereni. Uskoro se ponovo družimo da pravimo najluđe žurke – napisala je Katarina Grujić na društvenim mrežama.
InstaStory Katarine Grujić - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Nakon toga mediji su prenijeli da je u pitanju ozbiljna infekcija bubrega i da je to razlog zašto je srbijanska pjevačica otkazala nastupe, ali izgleda da je istina potpuno drugačija.

Related posts

JELENA KARLEUŠA DOBILA POKLON OD NEPOZNATOG AUTORA

urednik

PONIZILA SLOBU NA NASTUPU: Kija Kockar ukanalila bivšeg supruga

urednik

BITKA ZA LUKSUZAN STAN I DALJE TRAJE: Sevićeva pokupila stvari i izašla sa detetom! A evo da li je Darko Lazić VIDEO malu Lorenu!

urednik

Leave a Comment

5 × one =

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More