ANA KORAĆ I DAVID NAKON FINALA OTIŠLI DA ŽIVE U ZAJEDNIČKOM STANU: Isplivale prve slike, evo kako izgleda unutrašnjost, SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ! - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • ANA KORAĆ I DAVID NAKON FINALA OTIŠLI DA ŽIVE U ZAJEDNIČKOM STANU: Isplivale prve slike, evo kako izgleda unutrašnjost, SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ!
Magazin

ANA KORAĆ I DAVID NAKON FINALA OTIŠLI DA ŽIVE U ZAJEDNIČKOM STANU: Isplivale prve slike, evo kako izgleda unutrašnjost, SVI GLEDAJU U OVAJ DETALJ!

Ana Korać i David Dragojević su među prvih superfinalistima napustili rijaliti, a kada su ušli u studio odmah su priznala da idu u zajednički stan.

Printscreen

“Idemo u stan, imamo zajednički stan. Pratite nas i vidjećete. Iznajmili smo ga prije 7 dana, imamo mi ptičice. Prvo idemo da gospođica sve sredi, a kasnije idemo u Veternik, jer mi je stigao brat iz Kalifornije”, rekli su zajedno Ana i David.

Printscreen

Biljana Dragojević izjavila je da joj se Ana Korać dopada, iako ju je prethodno ponižavala u medijima, a sada je Davidova djevojka priznala šta misli

izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

NAKON ŠTO JE DUŠKA IZBRISALA SA INSTAGRAMA, JELENA KONAČNO OTKRILA S KIM JE OTIŠLA U ANTALIJU: Evo ko joj pravi društvo, OBJAVILA SLIKE! (FOTO)

admin

OVAKVA SE POJAVILA NA SCENI “ZVEZDE GRANDA”: Dolje lanci, A KAD SU GORE POGLEDALI ZASTAO IM JE DAH, NEMA ZGODNIJE TAKMIČARKE!

admin

Rada Manojlović obradovalu sestru, a ovo je razlog

admin

Leave a Comment