ANA VOZIKA DAVIDA U SKUPIM KOLIMA! Žive na njenoj grbači, ona plaća odmor i stan, a na Davidu je samo DA BUDE LEP? Društvene mreže GORE! (FOTO) - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • ANA VOZIKA DAVIDA U SKUPIM KOLIMA! Žive na njenoj grbači, ona plaća odmor i stan, a na Davidu je samo DA BUDE LEP? Društvene mreže GORE! (FOTO)
Magazin

ANA VOZIKA DAVIDA U SKUPIM KOLIMA! Žive na njenoj grbači, ona plaća odmor i stan, a na Davidu je samo DA BUDE LEP? Društvene mreže GORE! (FOTO)

Ana Korać i David Dragojević, otkako su se smuvali, apsolutno su nerazdvojni. Iako su se mnogi pitali kako će im veza funkcionisati kad izađu iz rijalitija, par nastavlja punom parom napred! Međutim, sad ih neke druge muke muče.

Naime, mnogi su verovali da će zanosna crnka ostaviti Dragojevića, jer živi prilično luks životom. Bilo je pitanje kako bi on to ispratio, ali izgleda da su našli rešenje problema. 

David se pohvalio romantičnim trenutkom putem društvene mreže Instagram iz Aninog skupocenog automobila, i ne sluteći kakav će haos to da napravi.

Društvene mreže gore od oprečnih komentara – kako ga Ana vozika u skupim kolima a ne njemu je samo da bude lep, da je Aleksandra bila u pravu kad je rekla da je on “muška sponzoruša”, da se vidi “ko kosi a ko vodu nosi”… Mnogi su sigurni da je Koraćeva ta koja plaća zajednički stan, kao što će i letovanje koje je trenutno u planu. 

Par se, međutim, ni na ove negativne komentare nije obazirao, niti se bilo ko od njih dvoje javno oglašavao. 

izvor: kurir.rs

Related posts

MARKO JE SPUSTIO LUNU TAMO GDJE TREBA! Đole Đogani BRUTALNO isprozivao porodicu, pa poručio Kiji da TREBA DA KLEKNE!

admin

Ovako izgleda TATA JELENE KARLEUŠE! Svi kažu da pjevačica liči na njega!

admin

Junker: Sjeverna Makedonija dobiva datum

admin

Leave a Comment