Boris Džonson spustio slušalicu Trampu - EhoMag
Vijesti

Boris Džonson spustio slušalicu Trampu

Bivši britanski ministar vanjskih poslova i kandidat za premijera te zemlje Boris Džonson (Johnson) izjavio je da je američki predsjednik Donald Tramp (Trump) prilikom nedavne posjete pokušao ga pozvati telefonom, ali da je on pomislio da je riječ o šali i prekinuo vezu.

On je za “Sunday Time”s rekao da je primio poziv od nekoga ko je tvrdio da ga želi spojiti sa predsjednikom Trampom.

  • Ta osoba imala je blago irski naglasak i rekla je da zove iz centrale broj 10, i da me želi spojiti sa američkim predsjednikom koji želi razgovarati sa mnom. I rekla mi je da će me povezati sa sobom za situacije u Bijeloj kući. Ja sam razmišljajući brzo kao i obično rekao svim vašim slušaocima na radiju Kilkeni, niste me ni na trenutak prevarili – rekao je Džonson.

Nakon toga, kaže Džonson prekinuo je vezu i pozvao centralu broj 10, gdje mu je rečeno, da je to bio predsjednik Tramp.

Džonson i Tramp su na kraju razgovarali i bivši britanski šef diplomatije rekao je da mu Tramp nije samo poželio dobro, već je bio veoma zainteresiran da intenzivira ekonomsku saradnju i da sklopi sporazum o slobodnoj trgovini.

Kako se navodi, Tramp je zatražio i sastanak sa Džonsonom, ali je ovaj morao da ga odbije uz obrazloženje da mora da se priprema za kampanju za lidera Konzervativne stranke, prenosa agencije.

izvor: avaz.ba

Related posts

Postignut sporazum: Tramp privremeno suspendirao uvođenje carina Meksiku

admin

Vučić: Niko nas neće vući u EU, u septembru predlažem nova rješenja

admin

Muškarac u Cirihu ubio dvije žene pa sebe

admin

Leave a Comment