Imam izuzetan problem sa svekrvom - EhoMag
Zanimljivo

Imam izuzetan problem sa svekrvom

Imam izuzetan problem sa svekrvom. Naime, udala sam se pre tri meseca, volim svog muža, ali mi je život sa njegovom majkom pravi pakao.

Žena je prema meni kao umiljata maca, a mog muža na sve moguće načine pokušava da okrene protiv mene, vređajući me kako me majka nije naučila ništa da radim, ni da kuvam ( a ustvari znam i to jak dobro, ali ona sama mi nije dozvoljavala da se približim kuhinji, bila sam joj samo “seckalica za salatu”), govori svašta za mene, što nema veze sa istinom (npr. govorila je mom mužu da sam njoj za njega govorila da je ludak- pa ljudi zar bih bila tolika budala da se udam za ludaka, ako sam to stvarno rekla), ne dozvoljava mi da se tuširam kad ja hoću, jer jelte štedi vodu, već kad ona odredi, ne da mi sapun da koristim jer je “pun hemikalija”, itd.

Muža maltretira, blati kod komšinica, zavadila ga je sa braćom žaleci se njegovoj braći da on nju maltretira ( što nema veze sa mozgom, jer on bukvalno ponižava i sebe i mene trudeći se da joj ugodi, dok je ona sve gora), preti mu skokom s prozora, govori mu kako se rodio da bi nju ubio, a zašto, zato što ima drugaciji stav i zato što je kod njega ” što na umu to na drumu”. On to u početku nije prihvatao, tj. da mu je majka psihopata, ali sada postaje svestan.

Ja do sad nijednu ružnu reč nisam rekla, sve bih sa osmehom ispratila i išla dalje, ali ponestaje mi snage i volje da se borim, a ona je sve gora i gora. A ja i moj muž se jako volimo, imam njegovu podršku, ali i on je emotivan i u zadnje vreme mu se sve odražava na zdravlje, sve češće se žali na ozbiljne tegobe. Ne znam šta da radim, žena ima definitivno žestoku dijagnozu.

izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

“Prije par godina ja i drugarica na ljetovanju upoznamo..”

admin

‘Dan pred vjenčanje stigla je poruka koja je promijenila sve’

admin

“Po običaju, a i po dogovoru trebali smo da damo jedno drugom prvi zalogaj, po komadić torte”

admin

Leave a Comment