Kad vidite koga Luna vodi na NAGRADNO ROMANTIČNO PUTOVANJE U EGIPAT nećete moći da vjerujete! ZAR NJEGA?! Kad Anabela nastat će HAOS! - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • Kad vidite koga Luna vodi na NAGRADNO ROMANTIČNO PUTOVANJE U EGIPAT nećete moći da vjerujete! ZAR NJEGA?! Kad Anabela nastat će HAOS!
Magazin

Kad vidite koga Luna vodi na NAGRADNO ROMANTIČNO PUTOVANJE U EGIPAT nećete moći da vjerujete! ZAR NJEGA?! Kad Anabela nastat će HAOS!

Blogerka Luna Đogani dobila je u rijalitiju “Zadruga” i putovanje u Egipat za dvije osobe pored nagrade od 50. 000 evra, a kako piše “Alo” ona krije od majke da će na odmor posveti svog bivšeg dečka Marka Miljkovića!


Prijateljima i roditeljima je rekla da će putovati sama kako bi sredila misli i odmorila se od svega. Međutim, to nije istina.

– Ona je otputovala u Makedoniju na snimanje svoje nove pjesme. Nakon toga se vraća u Beograd, gdje će se sa Miljkovićem vidjeti i razgovarati o svemu što se među njima dešavalo, a ostalo je nedorečeno. Budući da se nada da će među njima nakon tog razgovora ponovo biti sve u najboljem redu i da će obnoviti romansu, planira da krajem jula sa njim otputuje na jednonedeljno romantično putovanje u Hurgadu – kaže dobro obavješteni izvor za “Alo”.

Lunina majka smatra da je njena ćerka pored Marka nesrećna i ne podržava tu vezu.

– Krivi ga za Lunine nervne slomove u “Zadruzi” i smeta joj razlika u godinama između njih – priča dobro obavješteni izvor. Budući da je Lunin otac Gagi Đogani na Markovoj strani i da je sve vrijeme podržavao tu ljubav tokom trajanja rijalitija, postoji šansa da će njemu reći za svoj tajni plan.

Trenutno, jedino on podržava Lunu u namjeri da se sa Miljkovićem pomiri.

Related posts

DŽEJLA RAMOVIĆ PREUZELA AUTO ZA POBJEDU U ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte MAŠINU koju je dobila (FOTO)

admin

ZAUVIJEK OSVOJEN: Aco Pejović podijelio uspomene sa očaravajućeg odmora

admin

SANJA KUŽET NA SNIMANJE DOŠLA U PROVIDNOJ HALJINI: Sve se vidjelo, žiri samo u nju gledao, OVA SLIKA ĆE VAS PROGANJATI!

admin

Leave a Comment