MARKO JE SPUSTIO LUNU TAMO GDJE TREBA! Đole Đogani BRUTALNO isprozivao porodicu, pa poručio Kiji da TREBA DA KLEKNE! - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • MARKO JE SPUSTIO LUNU TAMO GDJE TREBA! Đole Đogani BRUTALNO isprozivao porodicu, pa poručio Kiji da TREBA DA KLEKNE!
Magazin

MARKO JE SPUSTIO LUNU TAMO GDJE TREBA! Đole Đogani BRUTALNO isprozivao porodicu, pa poručio Kiji da TREBA DA KLEKNE!

Denser Đole Đogani progovorio je o odnosu Lune Đogani i Marka Miljkovića. On je istakao da ju je njen rijaliti dečko u drugoj sezoni Zadruge spustio upravo tamo gdje joj je mjesto.


Đole Đogani je bez dlake na jeziku progovorio o tome kako funkcionišu parovi u rijalitiju, pa otkrio kako smatra da je Marko inteligentan dečko koji je imao jasan cilj i ističe da ne veruje da je s njegove strane tu bilo ljubavi:

“Deluje mi kao dečko koji sve zna. Ušao je u rijaliti sa jasnim ciljem i namerom. Ne verujem da je ljubav u pitanju sa njegove strane. Zna on dobro ko je Luna. Bila je slobodna i sama. Pametan je, inteligentan je, ima dobar rezon, zna šta radi. U nekim trenucima koje sam video, spustio je Lunu tamo gde joj je mesto, uči je mnogim stvarima koje treba da zna. Kao partneri, drugari i prijatelji, oni su fenomenalni, jači od svih partnera koje smo videli u rijalitiju. Svesni su da su bili potrebni jedno drugom. A da li je foliranje ili nije… Nije ni bitno! Dosta njih se foliralo kako bi bili zanimljivi. Oni su pravili šou, znaju da publika to voli da gleda. Bože moj, pa ni španske i turske serije nisu istinite! Sve je to za široke narodne mase koje to vole. Samo što te široke narodne mase sve prihvataju zdravo za gotovo. Ako to publika voli i traži, izvolite”, rekao je Đole za “Scandal” i ponovio da Luni do nekih određenih godina ništa ne zamera:

“Rekao sam da joj do 25-26. godine ništa ne zamjeram. Za koju godinu će sama shvatiti neke stvari. Ja sam njoj na početku rekao da ima ponašanje koje nije prikladno. Ali, nju su otac i majka razmazili. Roditelji su je voljeli, obožavalli, obasipali ljubavlju i pažnjom, sve joj kupovali i to je normalno. Ovi koji je napadaju… Ma ne napadajte nikoga! Ćutite, gledajte i uživajte!”, rekao je Đole.

A potom se osvrnuo na Kristinu Kockar:

KIJA KOCKAR I LUNA ĐOGANI • ZORAN ILIĆ, VESNA LALIĆ / RAS SRBIJA

“To što je Luna radila sa Slobom, radila je na svoju štetu. A Kija neka klekne i zahvali Bogu što je Luna bila takva. Zahvaljujući tome, napravila je karijeru. Uživa, lijepo živi, uzima pare…”, zaključio je blogerkin stric u intervjuu za Scandal.

izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

IZAŠAO JE NA SCENU, A ONDA SU SVI POGLEDALI U NJEGOVA STOPALA: Ovoga se dosad niko nije sjetio, TAKMIČAR ODUŠEVIO!

admin

Probe po pet sati, otac stalno uz mladu pjevačicu

admin

LUKAS LJUBI FATALNU NOVOSAĐANKU, A SONJA KAŽE: Nadam se da će ga nova devojka… BRUTALNO

admin

Leave a Comment