MOM MUŽU JE JUČE DOŠAO PRIJATELJ IZ AMERIKE. BILI SU KAO BRAĆA, ALI VEĆ PREKO - EhoMag
  • Home
  • Zanimljivo
  • MOM MUŽU JE JUČE DOŠAO PRIJATELJ IZ AMERIKE. BILI SU KAO BRAĆA, ALI VEĆ PREKO
Zanimljivo

MOM MUŽU JE JUČE DOŠAO PRIJATELJ IZ AMERIKE. BILI SU KAO BRAĆA, ALI VEĆ PREKO

Mom mužu je juče došao prijatelj iz Amerike. Bili su kao braća, ali već preko 20 godina se nisu vidjeli. Prvi puta sam vidjela tog čovjeka i vjerujte istog trenutka osjetila nešto. Gospodin kakav se ne viđa na našim prostorima. Imam 44 godine, u braku sam preko 15 i nisam svetica da se ne lažemo.

Znala sam da neću imati mnogo prilika sa ovim Amerikancem i morala sam brzo da krenem u akciju. Istu veče sam mužu u piće sipala jaki sedativ za spavanje i nije mu mnogo trebalo da se prevrne na kauču.

Amerikanac se zabrinuo, pomislio da mu je pozlilo, a ja sam mu tada rekla da se ne brine. Rekla sam Amerikancu da sam mužu ubacila sedative za spavanje i da želim da mu pružim neviđenu dobrodošlicu. Bio je iznenađen, a onda je ustao prišao mi i rekao da mu je žao koga je njegov “brat” oženio.

Rekao mi je razne grozote. Pokupio je svoje stvari i krenuo vani, a ja sam mu tada samo rekla… MUGU SE IZGRBATI PO CIJELOM TIJELU, MOGU POZVATI POLICIJU, MOGU REĆI DA SI USPAVAO MOG MUŽA, MOGU REĆI DA SI ME… u tom trenutku se okrenuo i samo kratko rekao DR.LJO BOLESNA. Vratio se i ja sam dobila što sam željela, znala sam da će da se vrati, strah od prijave na policiju i rizik od nemogućnosti povratka u Ameriku je jači od svakog prijateljstva.

izvor: pratisvojesnove.info

Related posts

”Kad sam se vratio s posla moja me žena nije dočekala…”

admin

Otpratio sam devojku kući i pošao sam svojoj kući, natakario sam slušalice u uši i odvrnuo muziku

admin

Bila sam u 9-om mjesecu trudnoće kada me muž ostavio

admin

Leave a Comment