MUŽ JU JE MALTRETIRAO, A ONI SU SVE ZNALI: Andreana otkrila još detalja iz BRAKA s Ivanom! - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • MUŽ JU JE MALTRETIRAO, A ONI SU SVE ZNALI: Andreana otkrila još detalja iz BRAKA s Ivanom!
Magazin

MUŽ JU JE MALTRETIRAO, A ONI SU SVE ZNALI: Andreana otkrila još detalja iz BRAKA s Ivanom!

Andreana Čekić trenutno je u procesu razvoda od Ivana Miladinovića, a kako otkriva, tokom svega što ju je sa njim snašlo uz nju su bili prijatelji pevači koji su znali da trpi psihičko maltretiranje.

“Kolege su me podržale. Za sve su znali Ana Sević, Darko Lazić, Slađa Alegro, Đani i njegova supruga Slađana. Znalo se to negde i svi oni su mi rekli da ih ne iznenađuje što se razvodim. Bili su prisutni baš kad smo nas dvoje bili u klinču, tako da su znali i poželeli mi samo sreću. Trpela sam psihičko maltretiranje, nije me napadao fizički. Žena kao žena se uvek nada da će biti bolje i kada shvati da nije tako, onda ideš dalje i trudiš se da ostaviš to za sobom”, rekla je Andreana.

“Čekam da potpiše razvod i nadam se da će što pre to da bude. Nikakav kontakt nemamo lično, komuniciramo preko advokata i kada me on pljuje preko medija”, dodala je ona.

Na proslavu punoletstva sina Bobana Rajovića došla je držeći se za ruku sa novim dečkom.

foto: Nemanja Nikolić

“On uvek svuda ide sa mnom. Sada sam najsrećnija žena na svetu i ne kajem se zbog svega što je bilo, jer je to put do ovoga sada. Hvala Ivanu što je svojim ponašanjem pokazao da treba da idem dalje”, rekla je sa osmehom pevačica.

Između ostalog, Andreana je progovorila i o Darkovom povratku na scenu, ali i porocima, kako mnogi navode. Ona ne veruje da je baš tako.

“Darko se vratio na muzički scenu. Za poroke zaista ne znam i ne verujem da će im se vratiti. Stvarno sam ponosna na njega, radi na pesmama, a uskoro će i da postane tata. Već sam spremila poklon za bebu, jedva čekam da se Marina porodi.”

(Espreso.rs)

Related posts

Dep optužuje Amber: Kad nisam udovoljio njenom novčanom zahtjevu, optužila me za nasilje

admin

BACAO JE ŽELJKOVA KOLICA O POD, MILJANA JE OTKRILA STRAVIČNE DETALJE O ZOLINOM PONOŠANJU PREMA NJENOM DJETETU: Ovo ledi krv u žilama!

admin

PJEVAČICA OBRISALA NALOGE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NAKON ŠTO SU PROCURILE NJENE VRELE FOTOGRAFIJE: NISAM ŽELJELA OVAKO DA SE ZAVRŠI

admin

Leave a Comment