PRIJE TAČNO DVADESET GODINA OSTALA SAM TRUDNA SA ČOVJEKOM KOJI JE TADA BIO OŽENJEN - EhoMag
  • Home
  • Zanimljivo
  • PRIJE TAČNO DVADESET GODINA OSTALA SAM TRUDNA SA ČOVJEKOM KOJI JE TADA BIO OŽENJEN
Zanimljivo

PRIJE TAČNO DVADESET GODINA OSTALA SAM TRUDNA SA ČOVJEKOM KOJI JE TADA BIO OŽENJEN

Prije tačno dvadeset godina ostala sam trudna sa čovjekom koji je tada bio oženjen. Voljela sam ga više od bilo čega na ovom svijetu, a on mi je obećavao zvijezde sa neba. Kada sam mu rekla kako sam trudna, odmah mi je dao tadašnjih 1 000 njemačkih maraka i naredio mi da odem doktoru čim prije i riješim se djeteta.

Uzela sam novac od njega i u strahu sa samo 16 godina otišla sam jednom samoukom ginekologu, ako tako mogu da ga nazovem.

Na moju nesreću, abortus je prošao bez bilo kakvih komplikacija. Kažem na nesreću jer mi je mnogo teško bilo što sam to uradila, da sam barem i sama umrla na tom stolu. Duševna bol koju sam tada osjetila, svih ovih godina me prati i uništava me. Savjest me proganja jer sam to uradila. Poslije toga nikada se nisam udala.

Nisam imala hrabrosti bilo kome više se predati, bilo me strah da opet budem ostavljena. Ali najviše od svega toga boli me što sam ubila dijete koje je sada moglo imati dvadeset godina. Što sam starija sve manje sebi mogu da oprostim taj grijeh. Pazite djevojke da ne dođete u situaciju u kakvoj sam se ja našla.

izvor: pratisvojesnove.info

Related posts

JA I MUŽ SMO SE VJENČALI PRIJE NEŠTO MANJE OD POLA GODINE, STARIJA SAM OD NJEGA 3 GODINE…

admin

CIJELA SRBIJA PRIČA O OVOJ PROSIDBI: Momak izveo djevojku iz “fiće” i rekao da se auto pokvario, KAD JE IZAŠLA IMALA JE ŠTA I DA VIDI! (FOTO)

admin

Sjedim ja danas na kavi u kafiću preko puta fakulteta

admin

Leave a Comment