Tata je penzioner, ima 71 godinu i od pre nekoliko godina je uz moju minimalnu pomoć naučio da barata internetom - EhoMag
  • Home
  • Zanimljivo
  • Tata je penzioner, ima 71 godinu i od pre nekoliko godina je uz moju minimalnu pomoć naučio da barata internetom
Zanimljivo

Tata je penzioner, ima 71 godinu i od pre nekoliko godina je uz moju minimalnu pomoć naučio da barata internetom

Tata je penzioner, ima 71 godinu i od pre nekoliko godina je uz moju minimalnu pomoć naučio da barata internetom pa je tako potpuno samostalno otvorio profil na Fejsu. Krije od mene sve, i šifre, i poruke, i aktivnosti a postao je jako čudan.

Pošto on ne može da zna o kompjuterima i internetu više od mene provalio sam mu u profil i video da se dopisuje sa našom komšinicom koja je nekoliko godina mlađa od njega i po načinu pisanja vidim da je već nečega bilo između njih.

Toliko sam se iznervirao da sam ga počeo bombardovati pitanjima još od vrata kada je ulazio i na kraju je morao da mi prizna. Obećao je da će sve prekinuti samo da ne kažem mami, a ja sam njemu obećao da ako ne prekine bolje bi mu bilo da se i ne vraća kući jer ću ga zgaziti kao muvu.

izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

IMAO SAM SUPRUGU IZ SNOVA . JAKA, HRABRA, BEZ DLAKE NA JEZIKU, OSJEĆAJNA I PREDIVNA OSOBA. JOŠ BOLJA SUPRUGA I MAJKA NAŠEM ..

admin

“Drugaricama nije smetalo kada sam bila u depresiji i kada sam imala 20 kila viška”

admin

OGROMNA ZADNJICA U PRVOM PLANU, KIPJELE DŽINOVSKE GRUDI: Aleksandra se skinula u BIKINI, od prizora ZASTAJE DAH!

admin

Leave a Comment