TRI STVARI KOJE LATINO DIVA PRAKTICIRA KAKO BI OSTALA MLADOLIKA - EhoMag
  • Home
  • Magazin
  • TRI STVARI KOJE LATINO DIVA PRAKTICIRA KAKO BI OSTALA MLADOLIKA
Magazin

TRI STVARI KOJE LATINO DIVA PRAKTICIRA KAKO BI OSTALA MLADOLIKA

Jennifer Lopez jedna je od onih poznatih dama koje izgledaju kao da ne stare. Iako će uskoro napuniti 50 godina, Jennifer se može pohvaliti činjenicom da izgleda bolje i od nekih 20 godina mlađih žena, a nedavno je otkrila u čemu je tajna njenog mladolikog izgleda. Naime, Latino diva, uz redovno vježbanje, o svom izgledu brine i tako što izbjegava konzumiranje kafe i alkohola, a nastoji i imati dovoljno sna na dnevnom nivou. 

Kofein

Jennifer se odlučila na život bez kofeina, a sve kako bi njena koža izgledala što mlađe. Iako nove studije pokazuju da ispijanje kafe ima i svoje dobrobiti, svi koji konzumiraju više od tri šoljice dnevno izloženi su riziku od pojave srčanog udara. 

Alkohol

 Jennifer izbjegava i konzumiranje alkohola. Uz to se trudi i da jede zdravu hranu, te da unosi dovoljno tečnosti u organizam. Sve to svakako doprinosi njenom zategnutom tijelu uprkos godinama. 

Nedostatak sna

Svi, pa i Jennifer, znamo koliko je važno dobro se naspavati kako bi funkcionirali bez anksioznosti i kako bi usporili starenje. Samim tim Latino diva nastoji da spava barem osam sati dnevno. 

izvor: azra.ba

Related posts

ANA SEVIĆ NAPRAVILA ROĐENDAN LORENI BEZ DARKA LAZIĆA: Pevač kivan progovorio o BIVŠOJ, a onda priznao KO čuva MALOG ALEKSEJA! ŠOK!

admin

SVI KAŽU DA SE UGOJILA VIŠE OD 30 KILOGRAMA, USLIKALI SU ANU NIKOLIĆ U CENTRU BEOGRADA: Evo kako zapravo izgleda, komentari ne prestaju!

admin

Sjećate li se glumice koja je dobila kćerku u 52. godini? Pogledajte kako izgleda sa djevojčicom (FOTO)

admin

Leave a Comment