"Za koji dan bit će 25 godina od kako sam se doselila u Toronto" - EhoMag
32.07 F
New York
8. prosinca 2019.
EhoMag
Zanimljivo

“Za koji dan bit će 25 godina od kako sam se doselila u Toronto”

“Za koji dan biće 25 godina od kako sam se doselila u Toronto. Sve ove godine bez nekih većih pauza radim, redovno mi plaćaju i redovno uzimam godišnji odmor.

U početku sam iznajmljivala stan koji je gazda održavao bez pogovora, kasnije kupila kuću. Udala sam se za Kanađanina kome je sasvim normalno da bude uključen u sve kućne poslove i odgajanje djece, a istovremeno mi se obraća sa poštovanjem, kao i ja njemu uostalom. 

valentine-day-happy-young-couple-outdoors-1368-27717

Naše plate su dovoljne da kupimo sve što je neophodno od hrane, odeće, kućnih aparata, nameštaja… Kad nam se rodilo drugo dijete kupili smo veću kuću, oboje menjamo svoje automobile svakih 5 godina, jednom godišnje idemo na duži godišnji odmor a bar još 4-5 na kraća vikend putovanja.

happy-woman-jumping-in-golden-wheat-1-1024x640-1

Sad gledamo i vikendicu sad da uzmemo da se pripremimo za penziju. Nije ovo hvalisanje, nije ni luksuz. Ovo je sasvim običan, skroman život. A gdje vi živite?”

(Ispovesti.com)

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More