Nakon 4 godine veze sam saznala da mi je dečko psihopata - EhoMag
20.1 F
New York
8. prosinca 2019.
EhoMag
Zanimljivo

Nakon 4 godine veze sam saznala da mi je dečko psihopata

Nakon 4 godine veze sam saznala da mi je dečko psihopata. Pošto je na službenom seminaru, nedelju dana sam provela u njegovom stanu da bih mu pazila psa.

Sutra veče se vraća pa sam odlučila da malo pospremim. Čisteći policu sa knjigama, pronašla sam sva njegova dokumenta i analize sa svakakvim testovima i izjavama psihologa i rezultatima.

Za 4 godine nikad nije davao bilo kakve znakove psihopatije, kao osoba je savršen, ume da sasluša, zna da bude tu za mene kad mi treba, svi koji ga znaju ga obožavaju, kako moji, tako i njegovi prijatelji, sa svima ume da se zeza i da razgovara o svemu, nikad nije ispoljavao agresivnost, štaviše protiv nasilja je i od kad ga znam uvek je izbegavao probleme.

Pročitala sam veći deo svega ovoga i još ne mogu da dođem sebi. Ceo dan razmišljam, sad ne mogu da zaspim. Zanima me zašto mi još uvek sam nije rekao, ne znam da li me 4 godine laže, da li je sve ovo do sad samo foliranje, ne znam šta da radim i kome da se obratim. 

Izvor: ispovesti.com

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More