KARLEUŠA U ROZOJ KOMBINACIJI DANAS DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDE GRANDA: Prepolovila se, kad su joj vidjeli noge, ZANIJEMILI SU (FOTO) - EhoMag
32.41 F
New York
22. veljače 2020.
EhoMag
Magazin

KARLEUŠA U ROZOJ KOMBINACIJI DANAS DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDE GRANDA: Prepolovila se, kad su joj vidjeli noge, ZANIJEMILI SU (FOTO)

Za razliku od juče, kada se pojavila u haljini sa plavim perjem, sa ubitačnim dekolteom, Jelena Karleuša danas je na snimanje “Zvezda Granda” došla u roze kombinaciji.

Jelena je i periku i torbicu uklopila sa haljinicom koja, iako djeluje potpuno nježno, ipak ima i se*si momenat, jer je uska dovoljno toliko da je Karleuši jedva “dozvolila” da izađe iz kola.

jelena1

Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Primjetno je da Karleuša, naročito u posljednje vreme, često eksperimentiše sa garderobom, pa ide sve od provokativnog veša, opasnih haljinica, bodija, do nježnih kombinacija u koju spada ova, kao i ona koju je imala na nedavno organizovanoj proslavi rođendana ćerki Atine i Nike.

jelena2

Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Ova haljina istakla je Jelenin stomak i struk, pa je primjetno da je prilično smršala.

jelena3

Foto: Nikola Tomić, Telegraf
 

(Telegraf.rs)

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More