I kad sam radio kao vodič na crno. Uglavnom, navatam neki bračni par da im pokazem boku i uvalim priču - EhoMag
51.62 F
New York
20. rujna 2019.
EhoMag
Zanimljivo

I kad sam radio kao vodič na crno. Uglavnom, navatam neki bračni par da im pokazem boku i uvalim priču

I kad sam radio kao vodič na crno. Uglavnom, navatam neki bračni par da im pokazem boku i uvalim priču kao ima jedno mjesto đe trebate da se poljubite i bićete zajedno čitav život.

Uglavnom ubijem ja njih da doplate 100 eura i da krenemo ka sjeveru Crne Gore na magično mjesto. Naravno pošto sam htio što više da ustenim povedem ja njih na Grahovo i čitavo vrijeme im pričam priče kako su parovi srećno živjeli zbog magičnog Grahova.

I vjerujete li vi meni oni dolaze na Grahovo i ja kao izađite malo iz auta i obavezno udahnite ovog vazduha jer donosi sreću, oni izlaze iz auta i slušaju sve korake koje im ja predlazem. U jednom momentu govori ona:

“THIS PLACE IS MAGICAL.”

Ja se suzdržavam da ne umrem od smijeha.

Uglavnom, kolko sam retardiran ja njemu objasnim da za sreću mora da trči sa mladom po livadi jer je to običaj kod nas u Crnu Goru kako bi familija ženke znala da je mužijak dostojan njene vječne ljubavi. Oni me poslušaju i ja snimim sa njihovog telefona, ja se i dalje suzdržavam…

Uglavnom, imao sam ih na stari instagram dok ga nisam izbrisao i zaboravio sam kako se zovu, ali da znate da postoji u Kansas neki par što ima snimak na instagram đe on trči sa njom u naručju po GRAHOVU i opis:

“A I AM WORTH OF YOUR LOVE” i njen komentar: “ALWAYS”.

Kraj avanture

Poljubili su se na Grahovo i častili me jos 100 eura. Siguran sam da nikad više neće doć u Crnu Goru i siguran sam da tamo neđe u Kansas sad pričaju svojoj đeci:

“GRAHOVO MADE OUR LOVE SSTRONGER.”

pa kakav sam car priznajte ljudi

Autor: ZAMALOPOZNAT

Related posts

Dolazim kući iz noćnog provoda, ulazim u dvorište i vidim da na stolici do zida neko sedi

urednik

Eto, pišem iz dubine duše. Udala sam se prošle godine sa 20 godina, za momka sa kojim sam već bila u vezi 5 godina

urednik

Do kad će se klinke ložiti na oženjene muškarce

urednik

Leave a Comment

16 + seventeen =

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More