Prelijepa priča siromašnog muškarca koji je živio sa svojom suprugom - EhoMag
51.62 F
New York
20. rujna 2019.
EhoMag
Zanimljivo

Prelijepa priča siromašnog muškarca koji je živio sa svojom suprugom

Prelijepa priča siromašnog muškarca koji je živio sa svojom suprugom.

Jednog dana, supruga, koja je imala veoma dugu kosu, zamolila je svog supruga da joj kupi češalj kako bi mogla da lijepo raščešlja kosu i da lijepo izgleda nakon toga.

Muškarac se osećao veoma loše, ali je morao da kaže ”ne”. On joj je objasnio da nemaju dovoljno novca čak ni da zamijene kaiš na njegovom satu. Žena nije insistirala na svom zahtjevu.

kiss-couple-love

Kada je muškarac odlazio na posao, svratio je do sajdžije, prodao svoj oštećeni sat po nižoj cijeni i otišao da kupi češalj za svoju suprugu. Uveče je došao kući sa češljem u rukama, spreman da iznenadi svoju voljenu suprugu. Ali, on je bio taj koji je bio iznenađen kada je ugledao svoju suprugu koja je bila kratko ošišana.

Ona je prodala svoju kosu i kupila novi kaiš za njegov sat. Suze su same tekle iz njihovih očiju, ne zbog beskorisnosti njihovih dejla, već zbog uzajamnosti njihove ljubavi.

love-couple-images-with-quotes-download

Naravoučenije: Ljubav nije ništa, voljeti je nešto, ali voljeti i biti voljen od strane onoga koga voliš, to je sve. Nikada nemojte uzimati ljubav zdravo za gotovo.

izvor: novi.ba

Related posts

Verenik i ja smo imali problema zbog mog kolege sa posla

urednik

Spava1a sam s drugim kako bi ostala trudna, jer mi muž nije mogao

urednik

MOJA SESTRA JE RODILA 3 DJEVOJČICE I KADA SE TREĆI PUT PORODILA NJEN MUŽ…..

urednik

Leave a Comment

seventeen − seventeen =

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More