Imam 18 godina i moja najbolja drugarica vać neko vrijeme ima one stvari sa mojim tatom - EhoMag
32.41 F
New York
22. veljače 2020.
EhoMag
Zanimljivo

Imam 18 godina i moja najbolja drugarica vać neko vrijeme ima one stvari sa mojim tatom

Imam 18 godina i moja najbolja drugarica vać neko vrijeme ima one stvari sa mojim tatom. Kada sam to saznala doživjela sam nervni slom, baš mi je bilo teško.

Moj tata vara moju mamu sa mojom najboljom drugaricom koja je pri tome mlađa od njega skoro 30 godina. A. onda sam odlučila reći mami… ali sam se plašila kako će na to da reaguje.

Juče sam se obratila tati, rekla mu da sve znam i da prestane to da radi, a on mi je tada rekao da to nije moj problem i da ga ne interesuje moje mišljenje. Ono što me posebno pogodilo bilo je što je rakao da sam je ljubomorna na moju drugaricu i da mi je zbog toga krivo.

Tada sam mu onako povišenim tonom, već van sebe rekla da ću onda i ja biti sa tatom moje drugarice, a on je samo kratko rekao BAŠ ME BRIGA SA KIME ĆEŠ BITI!

Iskreno mislim da on nije moj tata, jer ovo što doživljavam i što sam juče doživjela je prosto nemoguće! Razmišljam da se odselim, jer ko zna šta je manijaku u glavi, počelo me biti strah biti sa njim u kući.

izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More