UPRAVO SAM SE RASTALA SA MUŽEM ZBOG SVEKRA I SVEKRVE. SVAĐE SU…. - EhoMag
32.41 F
New York
22. veljače 2020.
EhoMag
Zanimljivo

UPRAVO SAM SE RASTALA SA MUŽEM ZBOG SVEKRA I SVEKRVE. SVAĐE SU….

Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve. Svadje su počele kada smo primetili da nedostaju dukati i zlato, naravno odmah je sumnja bila na mene a ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla nekog ljubavnika preko interneta i da je sav novac slala njemu.

On je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega. U tom periodu sam trpela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva.

A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma. Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz besa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov.

izvor: muzika.live

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More