UPRAVO SAM SE RASTALA SA MUŽEM ZBOG SVEKRA I SVEKRVE. SVAĐE SU…. - EhoMag
51.62 F
New York
20. rujna 2019.
EhoMag
Zanimljivo

UPRAVO SAM SE RASTALA SA MUŽEM ZBOG SVEKRA I SVEKRVE. SVAĐE SU….

Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve. Svadje su počele kada smo primetili da nedostaju dukati i zlato, naravno odmah je sumnja bila na mene a ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla nekog ljubavnika preko interneta i da je sav novac slala njemu.

On je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega. U tom periodu sam trpela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva.

A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma. Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz besa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov.

izvor: muzika.live

Related posts

10 GODINA SMO BILI U BRAKU, IMALI SMO SVE, ALI NISMO BILI SRETNI. NIKAKO NISAM MOGLA DA…

urednik

Rođena sestra sa kojom delim sobu našla dečka sa kojim se hvata

urednik

Sina je ostavila verenica pred svadbu

urednik

Leave a Comment

19 − 16 =

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More