Za ulazak na sajt kliknite ispod
MOMAČKI RAJ! ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKO ŽIVI SIN LEPE BRENE: Stefan Živojinović je iz porodičnog doma PONEO SAMO ŠERPE, pa se SAM uselio u stan od 100 KVADRATA! BAHATO! (FOTO) - EhoMag
71.2 F
New York
28. svibnja 2020.
EhoMag
Magazin

MOMAČKI RAJ! ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKO ŽIVI SIN LEPE BRENE: Stefan Živojinović je iz porodičnog doma PONEO SAMO ŠERPE, pa se SAM uselio u stan od 100 KVADRATA! BAHATO! (FOTO)

Momački raj Pevač se pre nekoliko meseci iselio iz luksuzne porodične vile u stan od stotinak kvadrata, u kojem nas je ugostio, i otkrio kako funkcioniše kao samac

Stefan Živojinović, posle svog rođendana u maju, odselio se od roditelja Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a novi dom opremio je jednostavno, bez mnogo detalja.


Dočekao nas je s osmehom, prošetao nas je kroz sve prostorije, a tokom razgovora nam je otkrio šta je poneo kada se iselio iz luksuznog roditeljskog doma.


Otkud to da si odlučio da se iz porodične vile na Bežanijskoj kosi preseliš u stan?

– Mislim da svako ko dođe u dvadesete godine o tome razmišlja. Otkad sam otišao sa 19 u Ameriku, navikao se na samostalni život. Kada sam se vratio, tražio sam neko dobro mesto da pređem.


Stan je na odličnoj lokaciji, minimalistički sređen, baš pravi momački…

– Da, ja ne volim da trpam stvari. Ono što je meni najbitnije jesu čaše za piće, kuhinja za klopu, dnevna soba za društvo i spavaća soba.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Odmah s ulaza videla sam da imaš dosta pića. Da li praviš žurke? Dolaze li ti braća?

– Stalno pravim žurke. Braća me posećuju kad god stignu, svrate. Ali to je pretežno moje društvo.


Neko bi rekao da je tvoje preseljenje znak da uskoro želiš da se ženiš?

– Nisam još našao partnerku za ženidbu.


Pa, dobro, ali sigurno dovodiš neke simpatije?

– Samo prijateljice i prijatelje (smeh).


Da li te posećuju Brena i Boba?

– Bili su nekoliko puta, uglavnom kad spremam večeru. Ja ne dam nikom da mi se meša u kuhinji, može tata, ali ostatak ekipe ne.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Jesu li ti pomogli novčano oko kupovine stana?

– Pola oni, pola ja. Njima je drago da pomognu, kao i svakom roditelju.


Šta su rekli kad su videli kako sve izgleda? Jesi li sve sredio po svom ukusu?

– Nešto po svom ukusu, nešto ne. Uglavnom je bilo da se što pre sredi i bude gotovo, zasad je okej. Rekli su mi da je fenomenalno i da je taman koliko mi treba. Šta bih ja sad kupovao dodatne stvari samo da bih nešto ubacio što mi ne znači?


A jesi li nešto poneo iz porodične kuće?

– Od suvenira ne, jedino što sam poneo su lonci, šerpe i klavir.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Sviraš li taj klavir koji ti stoji u gostinskoj sobi?

– Nisam nekoliko meseci svirao, ali planiram da sednem da se pozabavim time jer, ipak, to je ta druga stvar koju najviše volim. Hteo sam u toj sobi da napravim mali studio, ali videću, o tom – potom. Ovo je zasad super.


Da li bi se oprobao u nekom filmu, kao što je nekad to učinila tvoja majka, ili nedavno tvoja snajka Aleksandra Prijović?

– To je polje koje treba dobro naučiti i pozabaviti se tim, ali što da ne?

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Kako komšije reaguju na tebe, da li te prepoznaju?

– Da, čak mi je rekao jedan prijatelj da su ljudi čuli da i ja tu živim. Uglavnom me klinke zaustavljaju i traže slikanje ili autogram na nastupima, ali u komšiluku ne.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ


Kurir.rs, MV, Marija Trajković / Foto: Damir Dervišagić

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More