Za ulazak na sajt kliknite ispod
NJIH RETKO VIĐATE U JAVNOSTI! Jedan se oženio DRUGARICOM, a drugom je supruga najveći OSLONAC u životu! Ovo su lepše polovine DEJANA I SAŠE MATIĆA! PRELEPE SU! (FOTO) - EhoMag
71.2 F
New York
28. svibnja 2020.
EhoMag
Magazin

NJIH RETKO VIĐATE U JAVNOSTI! Jedan se oženio DRUGARICOM, a drugom je supruga najveći OSLONAC u životu! Ovo su lepše polovine DEJANA I SAŠE MATIĆA! PRELEPE SU! (FOTO)

Saša Matić i Dejan Matić pronašli su žene svojih života, koje ih u stopu prate na njihovim životinim putevima. Anđelija i Jelena se retko pojavljuju u javnosti, a ogromna su podrška svojim supružnicima pevačima.

Saša Matić se 2003. godine oženio Anđelijom Matić, koja je njegova njaveća podrška i oslonac u životu. Saša i Anđelija ponosni su roditelji dve ćerke Aleksandre i Tare, koje ne pokazuju u javnosti.

Dejan se oženio dosta kasnije. On je početkom 2012. godine započeo emotivnu vezu sa suprugom Jelenom, sa kojom se nekoliko godina družio pre toga. Već u julu iste godine Dejan i Jelena stali su pred matičara, a na njihovoj svadbi bilo je mnogo ličnosti iz javnog života.

Kurir.rs, MV / Foto: Printscreen Instagram

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More