"Pitala sam kolegicu s posla može li mi pričuvati sina od 4 godine.." - EhoMag
46.02 F
New York
30. ožujka 2020.
EhoMag
Zanimljivo

“Pitala sam kolegicu s posla može li mi pričuvati sina od 4 godine..”

“Pitala sam kolegicu s posla može li mi pričuvati sina od 4 godine, ona je taj dan bila slobodna, a ja sam trebala nešto obaviti.

Rekla je da joj ne pada na pamet na svoj slobodan dan čuvati razmaženo dijete. Ja sam i prije znala dolaziti kod nje sa sinom, ona bi ludila kada bi dijete sve diralo po stanu. Nisam ni slutila da joj to baš toliko smeta, njoj smeta kad on vrišti. Jednom je moj sin u njezinoj sobi flomasterom šarao po ogledalu, ona je poludila i rekla da smirim dijete, a to se lako sve skine sa mokrom krpom.

woman1

foto: Ilustracija

To je samo dijete, šta ono zna. Ona jako voli ronjenje i u stanu ima kolekciju raznih školjki i moj sin je to počeo dirati i jednu je razbio.

Ona nas je doslovno izbacila iz stana i rekla da više ne dovodim svoje “razmaženo derište”. Ona živi sa momkom i imaju mačku u stanu.

sad-beautiful-woman-looking-camera-feeling-lonely-and-heart-broken-4k-4eg-e4ucg-f0003

foto: Ilustracija

U stanu mora sve bit na mjestu. Ja stvarno ne znam kako će ona kad bude imala svoju djecu, ona nema živaca za jedno dijete, a za mačketinu ima. Užas. Jadan taj njen momak.  “

depositphotos-85908766-stock-video-the-poor-woman-is-going

foto: Ilustracija

izvor: novi.ba

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More