Sve kilaže Ane Nikolić, od najmršavije do najdeblje: Na nekim fotografijama je ne možete prepoznati - EhoMag
52.39 F
New York
16. listopada 2019.
EhoMag
Magazin

Sve kilaže Ane Nikolić, od najmršavije do najdeblje: Na nekim fotografijama je ne možete prepoznati

Vatrena Paraćinka godinama je nosila titulu najzgodnije pjevačice, a nakon duge borbe sa kilogramima – vraća se na staro

Pjevačica Ana Nikolić pojavila se na muzičkoj sceni 2003. godine na tadašnjem muzičkom festivalu Beovizija i pesmom “Januar” preko noći napravila estradni bum.

ana-nikolic


 
Ovu vatrenu Paraćinku odmah su prozvali najzgodnijom i najse.sepilnijom pjevačicom, a tu titulu nosila je godinama. Njen izgled potom je počeo da se mijenja, kilaža da varira, ali je i dalje zadržala izgled koji ju je krasio od starta. Nikada nije izostala iz medija, koji su se iz mjeseca u mjesec “bavili” njenim stajlinzima i kilogramima, a fanovi su znali da će se jednog dana vratiti na staro.

nikolic

27. septembra proslavila je 41. rođendan, a u međuvremenu se ostvarila i kao majka. Porodila se 3. avgusta 2017. godine i na svet donijela nasljednicu Taru, koju ima sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

nikolic

Ana je tokom svoje karijere imala neprepoznatljive faze, ali uvijek je bila u centru pažnje. I znala je to odlično da radi. Prepoznatljivi osmjeh nije skidala ni u najtežim trenucima, a garderobu je uvijek znala da ponese na pravi način. Bez dlake na jeziku, nikad tuđa – uvijek svoja, kako bi i sama rekla, od vrućih pantalonica do dugih elegantnih haljina…

ana-nikolic

Ovo su samo neka od Aninih izdanja.

Sam početak karijere obilježile su pjesme “Januar”, “Romale, romali”, “Hoću da te gledam dok se ljubiš sa njom”, “Prica skitnica” i mnoge druge. U uskim crnim haljinama vrckala je na bini i nije bilo dana da se ne nađe na malim ekranima.

Tokom karijere, jedno nikada nije mijenjala, a to je dužina kose. Tako je Ana sve ove godine ostala vjerna dugoj kosi, a od sitnih eksperimentisanja sa bojom – uglavnom je bila brineta.

ana-nikolic-otkriva-kako-izgledaju-najlepsi-trenuci-sa-cerkom-539236980

Modne trendove je uvijek pratila…a čini se da se najbolje i osjećala u izazovnoj odjeći.

ana-nikolic

Ipak, bilo je tu i onih mirnijih/ozbiljnijih izdanja, pa smo neretko mogli da je vidimo i zakopčanu do grla. Iako decenijama vlada “teorija” kako teget i crno ne idu zajedno, Ana se nikada nije pridržavala pravila, pa je i to umela da iznese.

ana-nikolic

I nema ko se nije “bavio” Aninim haljinama i cipelama, te je i u javnosti i na društvenim mrežama uvek izazivala razne reakcije i polemike.

Izvor. telegraf.rs

Related posts

Sanja Kužet kida u kupaćem: Voditeljka Zvezda Granda fotkama sa letovanja zapalila internet! (FOTO)

urednik

JELENA KARLEUŠA PODBULA OD SUZA! Sa ocem i tetkom dala šestomesečni pomen majci Divni, a zbog jednog prizora DUŠA ĆE VAS ZABOLETI! (FOTO)

urednik

BITKA ZA LUKSUZAN STAN I DALJE TRAJE: Sevićeva pokupila stvari i izašla sa detetom! A evo da li je Darko Lazić VIDEO malu Lorenu!

urednik

Leave a Comment

fifteen − two =

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More