"Prva komšinica mi je prepisala svoju kuću..." - EhoMag
32.41 F
New York
22. veljače 2020.
EhoMag
Zanimljivo

“Prva komšinica mi je prepisala svoju kuću…”

“Prva komšinica mi je prepisala svoju kuću i nešto zemlje što je imala.

Bila je teško bolesna, a iako je imala čak 3 sina niko je nije posjećivao. Jedino ja i moja porodica smo se brinuli o njoj. 

sad3

Nikada ništa od nje nismo tražili, jednostavno smo imali potrebu, naročito ja da joj pomažemo u tim njenim teškim danima. Skoro godinu dana je bila na postelji prije nego je napustila ovaj svijet i ja lično sam je presvlačila. Kada je u…a saznala sam da mi je prepisala svoju kuću i zemlju. 

sad2

Međutim, par dana nakon toga pojavili su se njeni sinovi i naravno brižne snahe. Kakve sam uvrede doživjela zbog te kuće i zemlje to je strašno. Tada sam im ja onako smireno rekla da meni kuća njihove mame ne treba i da sam joj pomagala jer je bila bespomoćna i jer joj NIKO nije drugi došao, ne da joj pomogne, nego da je pita kako je. 

woman-old

Vratila sam im sve, a oni su to u kretkom vremenu prodali… sve za nekoj 10.000 eura, tako da su njih trojica dobili po neke 3.000. Koji pohlepni jadnici, ne znam kako se ne boje dragog Boga.”

Izvor: Ispovesti.com

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More