'Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila' - EhoMag
40.71 F
New York
25. siječnja 2020.
EhoMag
Zanimljivo

‘Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila’

Bio sam oduševljen kada se moja žena zaposlila. Dobila je posao u jednoj kladionici, a novac je počeo da pristiže. Bakšiši, čašćenja, plata, ma sa svih strana. Počelo mi je biti sumnjivo, da ima svakodnevno toliko bakšiša. Nisam se nikada kockao, ali po pričama više s gubi nego dobija, a moja žena je svakodnevno dobijala BAKŠIŠ.

Jutros sam slučajno trebao do grada i odlučio sam se da posjetim moju suprugu na radnom mjestu. Bilo mi je čudno obzirom da kladionica radi od 10 sati, da je još uvijek bila zatvorena, a bilo je 11sati i 10 minuta. Izmakao sam se u obližnji park i sačekao da se kladionica otvori i nakon nekih 15-ak minuta moja supruga je otvorila kladionicu, a onda mi se svijet srušio… Iz iste su izašla dva starija muškarca.

Odmah mi je bilo jasno, ali sam ostao miran i staložen. Ušao u kladionicu, lijepo je pozdravio i kada sam je htio poljubit nije dozvolila, kao ne smije na radnom mjestu.

Pitao sam je otkud je bilo zatvoreno, a ona mi odgovorila da je bio šef i podizao sistem u računaru. Kada sve saberem, znam i šta i koga je podizao, znam da je jed nju podizao, a drugogo ona, zbog čega se i nije željel poljubiti. Ali nakon što sam dobro razmislio, ma neka se PIPA sa kim hoće, boli me briga, dokle god donosi “bakšiš” kući. Njena sramota nije moja…

izvor: novi.ba

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More