Duze vreme vec sumnjam da ima nesto izmedju mog najboljeg druga i moje devojke - EhoMag
40.71 F
New York
25. siječnja 2020.
EhoMag
Zanimljivo

Duze vreme vec sumnjam da ima nesto izmedju mog najboljeg druga i moje devojke

Duze vreme vec sumnjam da ima nesto izmedju mog najboljeg druga i moje devojke al sam bio ubedjen da tripujem. Za drugara bih zivot dao a i za devojku zbog cega teram te misli.

Pre neko vece sedimo svi u dnevnoj sobi i gledamo film na tv-u al vise pricamo nego sto ga gledamo i u momentu kad su krenule reklame odem do wca al produzim do kuhinje da vidim jel gotovo jelo, sto smo pekli.

U povratku ka wc-u ucinilo mi se kao da cujem nesto iz dnevne, prisunjam se i provirim…

A njih dvoje nesto sapucu i smeju se, a njoj “ispale” gr.di ili ju je on svukao, ne znam a ona kao da joj je on decko a ne ja, uopste ne podize majcu kao da je sve ok. Vratim se u wc u koj na kraju nisam mogo ni da idem, pustim vodu i izadjem a ona podigla majcu u medjuvremenu i ponasaju se najnormalnije.

Dve noci vec ne spavam jer sam sad siguran da nesto ima. Ajde devojku i da razumem al zar i on? preko 20 godina se poznajemo, uvek smo bili tu da pomognemo jedan drugom kad je tesko…

izvor: ispovesti.com

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More