Komsinici otisao muz na rad u Nemacku - EhoMag
33.08 F
New York
28. veljače 2020.
EhoMag
Zanimljivo

Komsinici otisao muz na rad u Nemacku

Komsinici otisao muz na rad u Nemacku, inače moj najbolji drug i ja sam tada svaki dan dolazio kod nje, kao da joj se nađem ako joj treba neka pomoć, sve dok nismo imali nesto vise.

Njena svekrva je prava nocna ptica, na najmanji susanj ustaje iz kreveta da proveri sta je. Nabavio sam u apoteci sedativi za spavanje, baš jake sedative i komsinica je dala svekrvi sedativ za spavanje… i konačno smo to mogli raditi u njenoj sobi, i sve je bilo super dok  nismo polomili dasku kreveta, kako smo mi propali tako smo napravili toliko buku da svekrva naravno probudila i dosla da proveri, ja sam tada nekako uspio uvući se u orman prije nego je ona ušla u sobu.

E to se zove adrenalin, srce mi je kucala 300 na sat, kroz glavu mi prolazilo miilon situacija. To što bih narušio odnos sa mojim drugom nekako bih i podnio, ali moja supruga mi nikada ne bi oprostila, sigurno bi me napustila, a to znači da bi mi i sinove odvela. U tom trenutku sam sebi reko više nikada, ali džaba… nastavili smo da se viđamo, ali mnogo smo pažljiviji.

izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More