Sedela sam sa na klupi u parku sa deckom - EhoMag
39.4 F
New York
28. veljače 2020.
EhoMag
Zanimljivo

Sedela sam sa na klupi u parku sa deckom

Sedela sam sa na klupi u parku sa deckom, to vece smo setali i razgovarali. Leto i toplo vreme, na meni plave starke i tamno plava haljina ispod nista. Prosecne sam gradje.

Tokom veceri smo se posvadjali jer mi je zamerao zasto nemam nista ispod haljine, ali nema veze presli smo preko toga i funkcionisali normalno.

Primetila sam da dva momka sto su prosli pored nasa a onda seli na klupu preko puta da me gledaju, ali nista ozbiljno pomislila sam da ih mozda znam ali nisam mogla da se setim.

U jednom trenutku jedan nam je prisao i pitao za upaljac, dali smo mu i vratio se nazad videla sam da pricaju o meni po pogledima i ponasanju.

Decko nista nije primecivao pricao je ali nisam slusala o cemu prica. Sapnula sam decku da ga zelim. Samo je prokomentarisao da mu nije do toga i da smo napolju a onda nastavio sa svojom pricom.

Smor, sve vise sam gledala u njih dvojicu a onda su ustali i ostisli iako je mrak bila sam sigurna da mi je jedan od njih namignuo. Pricao mi je od fudbalu opet sam se iskljucivala iz price i samo slusala tj on je mislio da slusam. Ne znam koliko je proslo ali ova dvojica su se vratila seli su na isto mesto I pili su pivo Iz limenki.

Pocela sam da preturam po torbi I pretvarajuci se da trazim nesto, ispisala na parcetu papira poruku. Obojica su me pratili ocima, a onda sam iznenada poljubila decka. Nasmejao se I rekao mi kad dodjemo kuci, uzela sam onu poruku I drazala je u ruci dok je on nastavio o fudbalu.

Drzala sam je u ruci tako da je ona dvojica vide, posle par minuta su mi delovali da kapiraju. Bacila sam je pored klupe I pokazivala im da on ne primeti. A onda sam ustala I trazila da setamo. Malo smo se udaljili stavila sam mu torbu u ruke, uzela maramice I rekla da moram da piskim a on da me saceka tu…

Seo je na klupu I odmah pozvao drugara, pricali su a ja sam otrcala da onog mesta.

NJih dvojica su sedeli I drzali parce papira. Pisalo je, “cekajte me, vracam se sama”.

Prisla sam im uzela papir I rekla to je moje, samo su me gledali, prvi je rekao eto sacekali smo te i? Iza klupe je bilo neko grmlje I zbunje, pokazala sam im I rekla ovde imamo malo vremena rekla sam mu da idem da mokrim.

I uradili smo to. Samo sam rekla, za dva dana u isto vreme, ovde. Otisli su, nasla sam maramice I prebrisala znoj sa sebe I lice koliko toliko izasla sam iz tog zbunja na svetlo I videla mrlje po haljini trljala sam ih ali su bile vidljive.

Krenula sam do decka I videla ga kako razgovara telefonom, prekinuo je I pitao me gde sam do sad. Uopste se nije zabrinuo zasto me nema toliko, dvadeset dva minuta nisam bila tu, toliko mu je trajao razgovor.

izvor: komicnistatusi.rs

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More