“Moja žena ima 45 godina, 22 godine smo u braku” - EhoMag
46.02 F
New York
30. ožujka 2020.
EhoMag
Zanimljivo

“Moja žena ima 45 godina, 22 godine smo u braku”

“Moja žena ima 45 godina, 22 godine smo u braku i prije mjesec dana sam primjetio veliku promjenu.

Do prije mjesec dana je nosila obične bijele pamučne gaćice, a onda… odjednom je počela da nosi čipaste gaćice u ranim bojama, najviše bijele i crvene.

Pitao sam je od kuda ta promjena, zbog čega, tj KOGA, a one se izderala na mene i rekla da ne postavljam glupa pitanja i da uživam. Istina, uživao sam u toj promjeni, ali ne potpuno, osjećao sam da u tome uživa još neko, neko ko je i razlog te promjne kod moje žene. Sumnja me izjedala danima i prije 10ak dana sam odlučio da pratim moju ženu, da je kontrolišem gdje i s kim se viđa.

Juče sam se ranije vratio sa posla, 2 sata ranije nego sam trebao i zatekao sam je kako priprema ručak, cijeli stan sam pregledao i nikoga nisam našao u stanu, a bio sam 100% ubijeđen da ću zateći nekog momčića obzirom da je moja supruga iznenada uzela godišnji odmor. Ubijeđen sam da je zbog tog ljubavnika koji postoji i sve više sam ubijeđen u to. Prosto to osjećam, vidim na njoj nekako je sretnija, raspoloženija, veselija… Šta drugo može biti??? Odgovor se sam nameće…”

 

izvor: balasevizam.novi.ba

Related posts

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More